TavernaAlvdal

Menyer
Meny Taverna Alvdal

pdfCateringmeny
pdfGruppemeny

Adresse
Taverna Alvdal AS
N-2560 Alvdal
Tlf.: +47 62 48 71 33
Fax: +47 62 48 78 83

E-post:

Åpningstider

Sommersesongen:
Søndag – Fredag 07:00 – 23:00
Lørdag 07:00 – 22:00

Vintersesongen:
Mandag – Fredag 08:00 – 23:00
Lørdag 08:00 – 22:00
Søndag 10:00 – 23:00

Fredagkl.12:00-18:00Skyet. Lett bris, 4 m/s fra Øst-nordøst. 0 mm nedbør i døgnet
Lørdagkl.12:00-18:0010°Skyet. Flau vind, 1 m/s fra Sørvest. 0 mm nedbør i døgnet

taverna1
Taverna-kokken
Taverna-konferanse
Taverna-servering
taverna-vinterhaven
taverna-rom

Taverna Alvdal

Velkommen til Taverna Hotell og Kafeteria i Alvdal – det naturlige stoppested for deg som er på vei gjennom Østerdalen. Du finner oss rett ved Rv. 3 – den korteste veien mellom Oslo og Trondheim – rundt 20 mil sør for Trondheim og drøyt 30 mil nord for Oslo.

Vi har servert reisende gjennom Østerdalen i mer enn 30 år. Gjennom alle disse årene har vi opparbeidet oss erfaring og kunnskap som kommer våre gjester til gode. I vår kafeteria kan du velge fra en rikholdig meny av både varme og kalde retter. Her tilbys mat og drikke for de fleste behov og anledninger. Trenger du en lengre pause anbefaler vi vårt hotell, hvor vi tilbyr moderne rom med hotellkomfort til fornuftige priser. Taverna Alvdal er godt egnet til kurs og konferanser. Vi har fleksible lokaler og moderne utstyr til formålet. Fleksible lokaler og variert meny gjør Taverna til et populært valg som arena for ulike selskaper. Vil du ha maten tilkjørt er catering naturligvis en del av vårt tilbud. Vår storkiosk tilbyr blant annet varm mat, drikke, ukeblader, dagligvare, snacks og en del gaveartikler.

Tar du deg tid til en lengre stopp hos oss, bør du få med deg noe av det mangfoldet Alvdal har å by på. Bare et lite steinkast unna ligger Aukrustsenteret. I et fantastisk bygg, tegnet av prof. ark. Sverre Fehn, hylles og presenteres verdens mest berømte alvdøl, Kjell Aukrust, på en unik og spennende måte. Sommerstid kan du kjøre helt til toppen av landemerket Tronfjell (1666 m o.h.) på Norges nest høyeste fjellvei, eller du kan dra til fjells og oppleve den flotte naturen i Alvdals Vestfjell. Vinterstid har bygda et svært godt utbygd løypenett for skiturer, i regi av Alvdal Turforening. To mil sør for Alvdal finner du Jutulhogget, et imponerende canyon som er et mektig merke etter siste istid. Derfra er det bare en svipptur over fjellet østover til Rendalen, hvor du kan besøke Jacob Breda Bulls hjemsted – det populære Bull-museet. Bare en drøy times kjøring nordover fra Alvdal ligger Røros. Det gamle gruvesamfunnet som står på Unescos liste over bevaringsverdige steder, og hvor svært mye av det gamle miljøet er godt tatt vare på. Enda nærmere ligger Savalen, hvor du blant annet kan se Arne Garborgs kjente diktersted Kolbotn.

Fasiliteter

 • Valutaveksling
 • Gratis internett
 • Trådløst nettverk
 • Gratis kaffe til våre middagsgjester
 • Bli mett garanti
 • 36 rom med dusj/toalett og tv
 • Kort vei til Aukrustsenteret
 • Store møterom med projektor/overhead og TV
 • HC toaletter
 • Stor parkeringsplassfor bil og buss.
 • EL-bil lading for Tesla og vanlig el-bil