Tapas meny 1 - Inspirasjon fra Middelhavet

Kald mat

  • Tortillalefse med smøreost, ruccusalat og røket laks
  • Tapassnitte med serranoskinke
  • Tapassnitte med tomat og basilikum
  • Sherrymarinert sild og cocktailtomat
  • Blandet salat med frukt og grønnsaker
  • Pikant oliven
  • Guacamole
  • Salsa
  • Nacho ships
  • Nystekt brød

Varm mat

  • Hvitløk- og chillistekt scampi
  • Spanske kjøttboller
  • Buffalo kyllingvinger
  • Kjøttdeig wraprullade
  • Tomater fylt med grønnsaker
  • Urtestekte poteter

Pris per person kr 385.-

Dessert
Husets sjokoladekake kr 75.- per person.

Tapas meny 2 - med Lokale råvarer

Kald mat

  • Spekeskinke m/ vannmelon
  • Fenalår m/ sviske og nøkkelost i lefse
  • Tomat og løksalat
  • Bruschetta på toast
  • Egg og reker på snitt
  • Roastbeef og remulade på snitt
  • Ost og spekeskinke på spyd.
  • Hvitløksdressing
  • Rømme
  • Aoli
  • Nystekt brød

Varm mat

  • Kjøttboller
  • Kyllingnuggets/ lår
  • Karbonade- (45 gr.)
  • Stekte båtpoteter

Pris per person kr 415.-

Anbefalt dessert

  • Fruktspyd
  • Sjokoladekake
  • Tilslørte bondepiker
  • Husets konfektkake

kr 75.- per person