RettPris
Smørdampet laks, agurksalat og Sandefjordsmør 265,-
Helstekt okse ytrefilet smørdampede grønnsaker og rødvinssaus 330,-
Urtestekt kyllingbryst smørdampet grønnsakragou og paprikasaus 270,-
Reinsdyrstek( 200gr.p.p), Baconsurret rosenkål, smørdampet kålrot og gulrot 325,-
Røkt svinenakke, Sesongens grønnsaker og smørsaus 215,-
Kjelekokt kalvestek, dagens friske grønnsaker og fløtesaus 315,-
Østerdalshakk eller Elghakk Nyrørt tyttebærsyltetøy 270,-
Rødvinskokt Oksegryte Valgfritt: ris, potetmos eller potet-frisk salat 280,-
Skinkestek (170 gr.p.p) Surkål, ev. friske grønnsaker og fløtesaus  215,-
Huset fylte lammelår, Friske smørdampede norske grønnsaker ristet sopp og hvitløkssaus 325,-
Elgstek, Rosenkål, stekt sopp, smørdampede grønnsaker, rognebærgele og viltsaus 330,-
Potetalternativ
Persillepoteter (kokte poteter med hakket frisk persille)
Råstekte poteter i båter
Fløtegratinerte poteter
Glaserte småpoteter
Røsti poteter
Ved 2 ganger servering av hovedrett tilkommer kr. 75,-